Megalakult az ECONOVUM AKADÉMIA Menedzser Klub

A babonásoknak hadat üzenve, 2006. október 13-án, pénteken tartotta az Econovum Akadémia Menedzser Klub alakuló eseményét. Az ország különböző pontjairól közel száz korábban végzett és jelenleg is tanulmányokat folytató közép- és felsővezető gyűlt össze a kötetlen beszélgetéssel egybekötött rendezvényen.

Az intézmény vezetője, Dr. Iványi Attila Szilárd köszöntőjében méltatta az egyetemi oktatókból álló tanári kar 15 éves munkáját. A minőségi képzés garanciájaként aposztrofálta, hogy a tanári kar 14 tagja rendelkezik kandidátusi, Ph.D. vagy nagydoktori fokozattal, amit összesen kb. 50 szakkönyv és több száz szakcikk nyomatékosít.

A korábbi résztvevők kezdeményezésre életre hívott klub az alapítók szándéka szerint a nyugaton elterjedt Alumni Klubok mintájára fog működni. Így nem csak a résztvevők közötti kapcsolat szorosabbá tételét, hanem a vezetői és vállalkozói tapasztalatok kölcsönös átadása mellett üzleti kapcsolatok kibontakozását is szolgálja. A jövőben rendszeresen megrendezésre kerülő klubnapok szakmai programokkal is bővülnek.

A 15 éves jubileumát ünneplő Econovum Akadémia az elfoglalt közép- és felsővezetők magas színvonalú, egyéni coaching-ba ágyazott rugalmas gazdasági továbbképzését szolgálja. Az intézmény megalakulása óta a felnőttképzési programokra már több száz résztvevő iratkozott be.

Az alakuló eseményen készült képek itt tekinthetők meg.

Iványi Krisztina

az ECONOVUM AKADÉMIA munkatársa

vissza

English Version magyar verzió Econovum Akadémia WebMail Tájékoztatás Köszöntő Általános ismertető Programok és modulok Oktatási segédanyagok Oktatóink Partner kapcsolatok Akkreditáció Menedzser Klub Hírek és események Portréfilm levélküldés