Miniszteri kitüntetés

Dr. Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter a Budapesti Corvinus Egyetem hat oktatójának, köztük Dr. Iványi Attila Szilárdnak a GTK, Stratégiai és Projektvezetés Tanszék egyetemi tanárának Pedagógus Szolgálati Emlékérmet és Oklevelet adományozott. A kitüntetéseket a Szenátus 2011. december 19-i ülésén az Egyetem Rektora adta át.

Programrésztvevők díjazása

"2010. Év Vállalkozója" díjat nyert el Győri Imre a Magyarmet Cégcsoport vezetője, 2011-ben pedig ugyanezt az elismerést Balogh Levente a Szentkirályi Ásványvíz Kft. igazgatója kapta meg. Közös vonásuk, hogy mindketten eredendően tehetséges szakemberek, emellett vállalatgazdasági ismereteiket Akadémiánkon egészítették ki.

Programok megújítása Akadémiánkon

Felnőttképző Akadémiánk 2011-ben szinte teljes profilváltást hajtott végre. Kilencféle új akkreditált programunkban a vállalatgazdász vezetőképzés egymásra épülő szintjeit, valamint az innovációs és projektvezetés, továbbá az értékelemzés és minőségbiztosítás képesítéseit rövidebb időtartamú kurzusainkban oktatjuk. Ezeket a korábbiaknál gyakorlatiasabb professzionális képzéseket a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben is kedvezően fogadja a piac. Erre utal az a hír is, hogy a közelmúltban öt stratégiai jelentőségű részvénytársaságtól is 5-10 fős csoportok iratkoztak be az említett vezetői továbbképzések kiválasztott programjába.

Elismerések a Mátrai Erőmű Zrt. nemzeti energetikai nagyvállalatnak

Akadémiánk stratégiai partnere a vezetői továbbképzésben a Mátrai Erőmű Zrt. A Lados Tibor humánigazgató által vezetett kihelyezett tanulókör tagjai a vállalat felsővezetői közül kerülnek ki.

A hazai villamosenergia-termelés közel 20 százalékát kizárólag nemzeti erőforrásokkal előállító nagyvállalat 2011-ben "Magyar Termék" tanúsító védjegy használati jogát nyerte el. Ezenkívül 4. alkalommal kapta meg a "SuperBrands" díjat, valamint 2. alkalommal nyerte el a "Legjobb Munkahely" elismerést.

English Version magyar verzió Econovum Akadémia WebMail Tájékoztatás Köszöntő Általános ismertető Programok és modulok Oktatási segédanyagok Oktatóink Partner kapcsolatok Akkreditáció Menedzser Klub Hírek és események Portréfilm levélküldés