Köszöntjük Önt, aki túlterheltsége miatt szinte már hátrányos helyzetűnek számít tanulmányi szempontból. Ezért hát vélhetőleg nem szivesen stresszelne hagyományosan merev formában működő iskola padjaiban.

Mi korszerű közgazdasági tudás átadását ajánljuk Önnek rugalmas rendszerben és személyre szabott időtakarékos formában.

Mindezt akár örömforrásnak, megfiatalító szellemi sportnak is felfoghatjuk, ami valódi többlet tudást hoz élethivatásához. Ehhez a garanciát a jól kidolgozott tananyagok, a korszerű tartalom, valamint az emberközeli oktatási rendszer és a felkészült professzorok jelentik.

Újkeletű KSH elemzés szerint hazánk sereghajtó a felnőttképzésben az EU tagországai között.Pedig ez kiemelt versenyképességi eszköze az EU tudás alapú stratégiájának. Az iskolai képzés feltételrendszere eleve nem minden életkorban és helyzetben felel meg az új ismeretek megszerzésének. Különösen felsővezetők esetében hozhat versenyelőnyt a legmagasabb szintű szakmai és gazdasági ismeretek naprakész átadása.

English Version magyar verzió Econovum Akadémia WebMail Tájékoztatás Köszöntő Általános ismertető Programok és modulok Oktatási segédanyagok Oktatóink Partner kapcsolatok Akkreditáció Menedzser Klub Hírek és események Portréfilm levélküldés